Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz geeft richting week vol krakers opheldering over fitheid Lang en Veerman

Laatste update:

"Noa Lang is honderd procent, hij kan starten. We gaan de voors en tegen afwegen", wordt Bosz geciteerd door Voetbal International. Lang raakte op 8 oktober geblesseerd aan zijn hamstring, in het gewonnen uitduel met Sparta Rotterdam (0-4). Sindsdien moest de vleugelaanvaller al zes wedstrijden van de Eindhovenaren aan zich voorbij laten gaan. Sinds deze week traint hij weer mee met de groep bij PSV.

Meer: PSV speelt gelijk en kan puntenrecord Eredivisie vergeten

Over Veerman kan de zestigjarige oefenmeester echter nog geen duidelijkheid geven. "Hij heeft gisteren niet getraind. Als hij vandaag (vrijdag, red.) mee kan trainen, dan kan hij morgen spelen, anders niet. Het is dus nog even afwachten. Hij moet honderd procent zijn."

De 25-jarige middenvelder van PSV viel afgelopen dinsdag geblesseerd uit in de met 0-6 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd van Nederland tegen Gibraltar. Veerman bleef na de rust achter in de kleedkamer, en werd vervangen door Tijjani Reijnders. In eerste instantie leek het erop dat bondscoach Ronald Koeman de wissel doorvoerde om ook Reijnders wat speeltijd te gunnen, maar na het duel bleek dat wat anders te liggen.

Veerman raakte geblesseerd aan de voet, waar een tegenstander met de noppen overheen schaafde. De middenvelder ging strompelend naar de spelersbus, zo wist Mike Verweij van De Telegraaf te melden, al blijkt zijn blessure nu dus mee te vallen.

Ook achter de namen van Mauro Júnior en Armando Obispo staat nog een vraagteken, laat Bosz weten. De twee verdedigers kwamen door blessureleed nog niet in actie voor PSV dit seizoen, maar maakten afgelopen dinsdag wel de negentig minuten vol in een oefenduel met Go Ahead Eagles (3-1). Bosz wil tegen Twente alleen spelers meenemen die hij 'sowieso kan gebruiken'.

PSV won dit seizoen tot dusver alle twaalf Eredivisie-duels die het speelde. De komende weken volgt echter een moeilijk programma: de ploeg van trainer Peter Bosz gaat zaterdag dus op bezoek bij Twente, waarna voor de winterstop onder meer nog uitduels met Feyenoord (3 december) en AZ (17 december) op het programma staan. Ook speelt PSV voor de Champions League nog tegen Sevilla (29 november) en Arsenal (12 december).

Eredivisie
FC Twente
0 - 3
PSV

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
26
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
2
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties