Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bosz heeft nog twee wedstrijden om baan bij Dortmund te redden'

Laatste update:

Borussia Dortmund neemt het in de komende week op tegen Tottenham Hotspur (dinsdag) en Schalke 04 (zaterdag). In de Champions League is het al zo goed als uitgeschakeld, doordat die Borussen twee keer gelijkspeelden tegen APOEL Nicosia. Alleen door een wonder kan Borussia Dortmund de volgende ronde van het miljardenbal nog bereiken, maar die kans lijkt nagenoeg uitgesloten. Volgende week zaterdag neemt Borussia Dortmund het in eigen huis op tegen aartsrivaal Schalke 04.

De uitslag van de Kohlenpott-derby lijkt vervolgens beslissend te zijn voor de toekomst van Bosz. Die Königsblauen komen zondagmiddag nog in actie tegen Hamburger SV en kunnen dan een voorsprong van drie punten pakken op Borussia Dortmund. Indien Schalke 04 volgende week in Dortmund weet te winnen, kijken die Borussen al tegen een achterstand van zes punten aan op de aartsrivaal. De achterstand op koploper Bayern München bedraagt inmiddels al negen punten.

Bosz begon met Borussia Dortmund nog ijzersterk aan het seizoen, maar sinds oktober zit er zand in de motor. Een thuisnederlaag tegen RB Leipzig (2-3) bleek het begin van een dramatische reeks, waardoor een ruime voorsprong op Bayern München is verdampt en is veranderd in een achterstand van negen punten. Bosz nam afgelopen zomer in Dortmund het roer over van Thomas Tuchel, die vorig seizoen met die Borussen de DFB Pokal wist te winnen.

Denk jij dat Peter Bosz de boel weer op de rit krijgt bij Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Besiktas verovert Turkse beker na absolute thriller en knotsgekke slotfase
4
Cillessen is boos op zichzelf na blunder: 'Ik sta er zuur op, zwaar klote'
13
Real Madrid meest waardevolle club ter wereld; Ajax, Feyenoord en PSV ontbreken
8
Go Ahead Eagles gaat naar finale play-offs dankzij grote fout Jasper Cillessen
54
De Telegraaf weet welke club de beste papieren heeft voor Couhaib Driouech
9
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Sparta
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties