Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bosz heeft opvolger van Dembélé te pakken na bod van 25 miljoen'

Laatste update:

Als de 27-jarige rechtsbuiten eruit komt met die Borussen, dan lijkt niets een transfer meer in de weg te kunnen staan. De clubs zouden immers ook al akkoord zijn over een transfersom van 25 miljoen euro. Dortmund bood aanvankelijk 22 miljoen, maar lijkt nu toch te hebben ingestemd met een bedrag dat drie miljoen hoger ligt.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


De in Sint-Petersburg geboren Yarmolenko, 69-voudig international van Oekraïne, speelde enkel nog voor Dynamo Kiev en maakte voor die club 137 doelpunten in 339 officiële wedstrijden. Hij ligt nog tot medio 2020 vast, maar de voorzitter van de Oekraïeners heeft meermaals laten weten dat hij bereid is om de smaakmaker bij een goed bod te laten gaan.

Yarmolenko was vorig jaar al dicht bij een transfer. Everton bracht op de laatste dag van de window een bod uit, maar dat werd afgeslagen. "Het arriveerde zo laat dat we geen tijd meer hadden om de contracten op te maken. Je moet dit soort onderhandelingen wel fatsoenlijk kunnen voeren, ook omdat Yarmolenko een van de beste spelers van ons land is. Als we Yarmolenko hadden verkocht, hadden we ook geen tijd meer om een vervanger te halen", zei voorzitter Igor Surkis toen in gesprek met 1927Kiev.

Een geschikte aanwinst voor Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
13
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
21
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties