Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz: 'Hij is de beste verdedigende middenvelder met wie ik gewerkt heb'

Laatste update:

De Chileen kwam in 2015 bij Leverkusen terecht. De Bundesliga-club nam hem destijds voor en bedrag van dertien miljoen euro voer van het Braziliaanse Internacional. Hij heeft zich in Duitsland ontwikkeld tot steunpilaar van de club. Tot dusver kwam de 31-jarige middenvelder tot 130 wedstrijden in alle competities. Deze jaargang staat de teller op 27 wedstrijden voor de controleur.

Technisch directeur Simon Rolfes is zeer verheugd met het aanblijven van Aránguiz. "Hij is een steunpilaar voor onze selectie", zo laat hij weten op de clubwebsite. "Charles is in staat het spel te lezen, op het juiste moment te versnellen, hij straalt rust uit en geeft zijn medespelers houvast en zekerheid. Dat hij voor drie jaar verlengt, is een goed teken voor onze sportieve toekomst."

De contractverlenging zal ook trainer Peter Bosz goed doen. Hij omschrijft de 78-voudig internatoinal als 'de beste controlerende middenvelder' met wie hij heeft gewerkt. "Echt een topspeler. Hij is niet explosief snel, maar gaat altijd voorop in het agressief naar voren verdedigen. Bovendien verspeelt hij bijna geen bal", aldus Bosz over de routinier, die in Europa eerder het shirt van Udinese droeg.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties