Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz: 'Ik denk dat hij in de zomer of een jaar later bij Ajax vertrekt'

Laatste update:

Ajax heeft het winnen van de landstitel niet meer in eigen hand, maar deed afgelopen week uitstekende zaken om de finale van de Europa League te bereiken. Komend seizoen moet het echte oogsten beginnen. "Het grootste gedeelte van de spelers zal blijven. Daar ga ik van uit", zo geeft de trainer van Ajax aan. "Wat volgend seizoen dan scheelt, is dat ze de filosofie achter de manier van spelen kennen, waardoor we meteen op de details kunnen gaan zitten."

Hoog op het lijstje van mogelijke vertrekkers prijkt de naam van Davy Klaassen. "Ik denk dat hij in de zomer of een jaar later vertrekt'', zegt Bosz in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar hij is daar zelf nu helemaal niet mee bezig. Het enige wat voor hem telt is een Europese prestatie met Ajax neerzetten.'' Van Bertrand Traoré staat nagenoeg vast dat hij vertrekt. "De afspraak was dat we hem een jaar zouden huren van Chelsea."

In de zomermaanden zal duidelijk worden waar de toekomst van Jairo Riedewald en Kenny Tete ligt. Het duo is niet verzekerd van een basisplaats en dat leidde eerder dit seizoen al tot de aftocht van Nemanja Gudelj, Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi en Mitchell Dijks.

Peter Bosz gaat met Ajax beter presteren dan Frank de Boer

Meer nieuws

Allegri sleept Juventus voor de rechter en eist compensatie voor imagoschade
3
Lachende Frenkie de Jong keert terug op training, maar moet snel naar binnen
0
Real Madrid maakt opstelling bekend: Toni Kroos start in Champions League-finale
20
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Super League verder weg dan ooit: 10e club trekt zich terug en klopt aan bij ECA
3
Griezmann kan voor bijzonder laag bedrag vertrekken door 'geheime' clausule
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties