Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz: 'Ik kende hem niet eens toen ik hier kwam, maar hij was goed vandaag'

Laatste update:

"Bij Isaac zou je vandaag niet zeggen dat het een jeugdspeler is; die draait gewoon goed mee", geeft de coach aan. "En ook woensdag heb ik goede spelers gezien. Van tevoren had ik dat niet aan zien komen, voor dit seizoen. Ik kende hem niet en las in de krant wel dat allerlei ploegen belangstelling voor hem hadden. Dan raak je nieuwsgierig naar hem en ga je voor het eerst met hem trainen, maar gelukkig heb ik ook met Stijn Schaars en Theo Lucius over hem kunnen praten. Die twee waren enthousiast."

Guus Til, de concurrent van Babadi voor de nummer 10-positie, was tegen Nottingham Forest nog niet van de partij, maar hij sluit komende vrijdag wel weer aan bij de selectie voor het duel met Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal. Hoewel PSV nog op zoek is naar extra versterking op het middenveld, lijken Til en Babadi voor komende vrijdag nog niet te hoeven vrezen voor extra concurrentie. Verder laat Bosz weten tevreden te zijn met het optreden van de Eindhovenaren tegen Nottingham Forest. De oefenmeester heeft nog niet duidelijk in welke formatie hij tegen Feyenoord zal aantreden.

"Ik ga eerst deze wedstrijd nog terugkijken. Trainers twijfelen namelijk altijd en we hebben hele goede spelers. Ik vind dat de ontwikkeling nu snel gaat bij ons en dat we volwassen speelden. We waren vast in balbezit en hadden maar drie, vier momenten in de wedstrijd waarop we niet goed stonden. In balbezit hebben wij sowieso een aantal goede spelers en zonder dat we overdreven veel getraind hebben vind ik dat we goed positiespel spelen", aldus de trainer van PSV.

Club Vriendschappelijke wedstrijd
PSV
1 - 0
Nottingham Forest

Meer nieuws

Slaat Ronald Koeman opnieuw toe met Oranje? 'Moet Engeland beducht op zijn'
2
Van Hooijdonk zou basiself van Nederland op 3 plekken wijzigen tegen Engeland
26
Dit enorme bedrag verdiende de KNVB al dankzij prestaties van Oranje op het EK
6
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
10
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
36
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties