Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz: 'Ik wil gewoon kijken of dat lukt, die twee zijn echt wereldtop'

Laatste update:

"Ik ben gaan spelen met vijf aanvallend ingestelde spelers, wat normaal eigenlijk niet kan, maar ik wil gewoon kijken of het lukt om mijn beste spelers in één elftal te zetten", legt hij zijn keuze uit in gesprek met De Telegraaf. "Julian heeft eigenlijk altijd linksbuiten gespeeld, maar ik zie in hem meer een middenvelder dan een linksbuiten. Dat vind ik zo'n geweldige speler. Brandt en Havertz, dat is echt wereldtop."

Bosz kent doordat hij in de winterstop instapte als de opvolger van Heiko Herrlich maar een korte voorbereidingstijd en de Nederlandse oefenmeester is er nog niet in geslaagd om zijn speelstijl er helemaal in te slijpen. Hij verwacht wel dat dit minder moeite zal kosten dan bij Borussia Dortmund, waar hij te maken kreeg met centrale verdedigers die zich maar moeilijk in de offensieve speelstijl konden vinden.

"Ik had daar eerder jongens moeten wegschoppen die zo'n remmende factor waren", voegt hij toe tegenover het Algemeen Dagblad. "Hier bij Leverkusen zal je geen verhalen van speler gaan horen van: het kan niet hoe Peter Bosz wil spelen. Acht basisspelers van vandaag waren er al onder Roger Schmidt (die tussen 2014 en 2017 ook zeer aanvallend voetbal speelde met Leverkusen, red.). Ze zeggen alleen: 'We moeten even graven in ons geheugen, trainer, hoe alles toen ook al weer ging.'"

Denk jij dat Peter Bosz gaat slagen bij Bayer Leverkusen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties