Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz: 'Ik zei: 'Ik zie jou als 'tien' en Klaassen heeft daar de voorkeur''

Laatste update:

"Met Jaïro Riedewald als meest verdedigende middenvelder kwam het beter te staan. Maar ik had voetballend steeds niet wat ik zocht", blikt de trainer terug tegenover nrc.next. In het bekertreffen met de Tilburgers bleek Lasse Schöne als meest verdedigende man de ontbrekende schakel: "Ik zei: 'Ik zie jou als 'tien' en Klaassen heeft daar de voorkeur'. Toen zei hij: 'Ik heb ook op zes gespeeld'. Ik: 'Oh ja, wist ik niet'. Hij: 'Ja, onder Frank, in het begin'."

Schöne bleek op 'zes' precies waar Bosz naar op zoek was: "Tegen Willem II zag ik het na vijf minuten: dit is wat ik zocht. Lasse speelt vooruit, verdedigt vooruit. En ik wil vooruit. Maar ja, toen waren we al wel wat weken bezig."

Vind jij dat Lasse Schöne de beste keus is op het Ajax-middenveld?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
9
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties