Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz kaapt jeugdinternational voor vijf miljoen weg bij Hoffenheim

Laatste update:

De 23-jarige Toljan kwam sinds 2011 uit voor Hoffenheim, dat hem voor 500.000 euro had overgenomen van VfB Stuttgart. Vervolgens speelde de verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan, nog een aantal jaren in de jeugd bij Hoffenheim. In maart 2013 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van de club, in de bekerwedstrijd tegen Schalke 04. Deze zomer was Toljan met Duitsland actief op het EK Onder-21, waarmee hij Europees kampioen werd.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


Onder meer Tottenham Hotspur en Benfica waren ook geïnteresseerd in de jeugdinternational, terwijl the Spurs de grootste kanshebber leken om Toljan binnen te halen. Uiteindelijk trekt hij nu dus naar Borussia Dortmund, dat Felix Passlack tijdelijk naar Hoffenheim laat vertrekken. De negentienjarige verdediger wordt voor twee jaar gestald bij Hoffe. Voor zijn vertrek heeft Borussia Dortmund zijn contract verlengd, waardoor Passlack tot 2021 vastligt in het Signal Iduna Park.

"Felix is een dynamische speler, met enorm veel potentie. Hij hoort zeker bij de grootste talenten van zijn leeftijdsgroep en ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al de nodige ervaring. Zijn mentaliteit en karakter passen perfect binnen dit team", laat Hoffenheim-trainer Julian Nagelsmann weten via de website van zijn club.

Goede aanwinst voor Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
15
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
6
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
58
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties