Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz kijkt op van kritiek: 'Kunt moeilijk zeggen dat Twente het slecht doet'

Laatste update:

Ontkennen dat er een speciaal tintje zit aan de wedstrijd in Enschede, wil de oefenmeester zeker niet. "Voor de supporters zeker. Je merkt dat er in Almelo veel over wordt gesproken, dat maakt het speciaal. En dat zal ook gelden voor de jongens die afkomstig zijn uit deze regio", aldus Bosz, die vervolgens zijn zegje doet over de aanstaande tegenstander. Hij noemt de kritiek op de prestaties van de Enschedeërs onterecht.

"Ze staan tweede met slechts twee punten achterstand op PSV, dan kun je moeilijk zeggen dat ze het slecht doen. Het is allemaal wat minder spectaculair dan een aantal jaren geleden, maar ze hebben een degelijke ploeg met individueel een aantal uitstekende spelers", vindt hij. Heracles kan vrijdag niet beschikken over Daryl van Mieghem (middenvoetsbeentje), Jeroen Veldmate (voet), Luis Pedro (teen) en Dario Vujicevic (hamstring). Beide teams treffen elkaar morgen om 20:00 uur in de Grolsch Veste.

-
Welke club heeft jouw sympathie?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
83
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties