Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz krijgt bijval: 'Borussia Dortmund moet naar de achterhoede kijken'

Laatste update:

Zomeraankopen Ömer Toprak en Jeremy Toljan voldoen nog niet aan de verwachtingen en behoren lang niet altijd tot de wedstrijdselectie. "Dortmund heeft een sterke verdediger nodig die beter is dan wat ze al hebben. Een trainer kan slechts werken met de spelers die hij tot zijn beschikking heeft", zegt Hitzfeld bij Sky. "Eén ding is zeker: als ze beter willen worden, moeten ze naar de achterhoede kijken. Daar is gewoon meer kwaliteit nodig."

Zelf was Hitzfeld tussen 1991 en 1997 trainer van Dortmund. Nu wordt Julian Nagelsmann van TSG Hoffenheim genoemd als nieuwe trainer; hij zou al persoonlijk akkoord zijn met Dortmund. Hitzfeld raadt de jonge oefenmeester af om nu al over te stappen. "Als zo iemand op zijn 31ste al naar Dortmund gaat, vraag ik me af: wat gaat hij daarna doen? Wat wil hij op zijn veertigste nog bereiken? Nagelsmann is een goede trainer, maar ik vind het in het algemeen belangrijk om contracten te respecteren. Je hebt veel te danken aan je club."

Borussia Dortmund heeft defensieve versterkingen nodig

Meer nieuws

Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
5
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties