Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz kritisch op PSV'er na 1-7 zege: 'Een heleboel dingen waren niet goed'

Laatste update:

"Ik heb een lekkere avond gehad", begon Bosz het interview nog positief. "Ik heb genoten van mijn ploeg. In de eerste helft al, ik vond dat we heel goed speelden in de eerste helft. Dan is het eigenlijk raar dat je met slechts 1-2 de rust in gaat. Maar we speelden goed, en dat hebben we de tweede helft kunnen doorzetten."

Vervolgens begon verslaggever Hans Kraay junior over Bakayoko, die na een droogte van ruim een maand eindelijk weer wist te scoren voor de koploper. Bosz reageert echter kritisch. "Op Johan heb ik wel het nodige aan te merken. Ja, natuurlijk. Dat was niet allemaal even goed. Een heleboel niet. Maar die kopbal was Luuk de Jong-achtig."

Kraay vroeg Bosz daarna wat hem precies gestoord heeft aan Bakayoko. "Niet zozeer gestoord", reageert Bosz. "Hij is nog jong, dus hij heeft nog een heleboel te leren. Dat zijn een heleboel dingen, maar dat ga ik hem zo eerst vertellen."

Na afloop van het interview werd er in de studio van De Eretribune nog even nagepraat over de kritiek van Bosz. Mario Been kon de trainer wel begrijpen. "Wat hij al heel vaak aangehaald heeft in interviews, is: bij PSV is goed niet meer goed genoeg. En hij ziet nog heel veel tekortkomingen bij een jonge speler, dat geeft hij ook wel degelijk aan. En ik denk dat het een goede zaak is dat hij ook constant de dingen benoemt die nog beter moeten."

Been dacht ook wel te weten waar Bosz onder meer op doelde. "Ik denk misschien iets te veel lopen met de bal, moeilijke oplossingen zoeken terwijl het simpel kan, soms ook gewoon eens de bal in de ploeg houden... Dat soort dingen zou ik me voor kunnen stellen", aldus de analist.

Reactie Bakayoko
Even later verscheen ook Bakayoko zelf voor de camera, en vertelt Kraay aan hem wat Bosz over hem zei. Bakayoko snapte de kritiek van zijn trainer wel. "Ik denk dat ik gewoon nog niet de dingen doe die ik kan doen als ik op m'n best ben. Ik moet heel snel leren hoe ik tegen twee man moet spelen, en de ruimtes en momenten herkennen. Maar het is een proces, en het gaat niet altijd supergoed. Maar ik probeer er het beste van te maken", besloot de aanvaller.

Meer nieuws

Ajax brengt bod uit op zestienjarige recorddebutant uit Noorwegen
3
Roma heeft na 20 wedstrijden genoeg gezien en biedt Angeliño miljoenensalaris
3
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
31
Red Bull meldt zich op Engelse voetbalmarkt en gaat in zee met volksclub
11
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Loyale' en 'vriendelijke' Priske klaar voor Feyenoord: 'Juiste stap voor hem'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties