Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz laat Almelo in allerlaatste minuut in luid gejuich uitbarsten

Laatste update:

FC Groningen verloor al sinds 4 oktober (!) al niet meer in de Nederlandse competitie en leek die serie zaterdagavond te verlengen in Almelo, maar het liep toch anders. Michael de Leeuw kon al na drie minuten de score openen, maar kopte ruim naast na een voorzet van Jarchinio Antonia. Daarna kwamen er twee kansen voor Heracles om op voorsprong te komen: Paul Gladon stuitte echter op Sergio Padt en Brahim Darri schoot naast het doel van FC Groningen: later mikte hij over. Een paar minuten voor rust brak het vervolgens los.

Eerst gaf Heracles zomaar de 0-1 cadeau aan ex-speler Bryan Linssen. De zomeraankoop van de Trots van het Noorden kreeg de bal pardoes in de voeten gespeeld door Dario Vujicevic en pakte het cadeautje dankbaar uit: de flankspeler koos kalm de rechterhoek en scoorde zo tegen zijn oude club. Heracles was meteen wakker en krap twee minuten later stond het weer gelijk. Gladon tekende voor zijn eerste goal ooit in de Eredivisie door Padt in tweede instantie te verschalken. Na rust ging het heen en weer en was het voor de neutrale toeschouwer een lust voor het oog in het Polman Stadion.

De Leeuw moest zijn meerdere erkennen in Bram Castro, debutant Oussama Idrissi mikte voor een leeg doel een reuzenkans over en Antonia probeerde het zonder succes vanuit een moeilijke hoek. De zwart-witten kregen nog veel meer mogelijkheden om te scoren voor eigen publiek. Tannane schoot over vanuit een vrije trap, Darri liet de bal nog hoger gaan en Thomas Bruns liet een zeker lijkende goal eveneens liggen. De fans in Almelo hielden hun hart vast na zo veel gemiste kansen en een kopbal van Hans Hateboer naast het doel van Castro, maar het kwam allemaal goed.

In de negentigste minuut joeg Bosz, de zoon van Vitesse-coach Peter Bosz, een vrije trap met rechts binnen en ontplofte het stadion. Bosz begon pas voor de eerste keer in de basiself bij Heracles en beleefde dus een vuurdoop als basisspeler om met gouden letters bij te schrijven. In blessuretijd dacht Danny Hoesen nog voor 2-2 te zorgen, maar zijn doelpunt werd geannuleerd vanwege buitenspel. FC Groningen weet weer wat verliezen is in de Eredivisie en begint op 17 januari opnieuw, thuis tegen FC Utrecht.

-
Denk jij dat Heracles Almelo dit seizoen in de top vijf afsluit?

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
11
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
43
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
94
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
30
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties