Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz maakt eerste 'opvallende keuze' met oog op trainingskamp in Oostenrijk

Laatste update:

Opvallend is dat Kjell Peersman voorlopig niet hoeft te rekenen op het vertrouwen van Bosz. De negentienjarige doelman zat afgelopen seizoen bij de A-selectie, maar is door de nieuwbakken oefenmeester teruggestuurd naar het beloftenteam. Daar krijgt hij niet te maken met Jason van Duiven. De kleine aanvaller wist namelijk wél een goede indruk te maken op Bosz en mag het in de voorbereiding laten zien.

Van Duiven dient in de spits de concurrentie aan te gaan met Luuk de Jong en Ricardo Pepi. Verwacht wordt dat laatstgenoemde in de loop van de week aansluit, daar zijn werkvergunning nog niet op orde is. Shurandy Sambo, Yorbe Vertessen en Ismael Saibari stromen eveneens later in. Prioriteit op de markt lijkt voorlopig het aantrekken van een defensieve kwaliteitsimpuls te zijn. Onder meer de naam van Davinson Sánchez is gevallen.

PSV reist deze week af naar Oostenrijk voor een tiendaags trainingskamp. Daar oefent de ploeg van Bosz tegen FC Blau-Weiss Linz en FC Augsburg. De nummer twee van afgelopen seizoen eindigt zijn oefencampagne met wedstrijden tegen FC Eindhoven en Nottingham Forest. Op vrijdag 4 augustus staat PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegenover Feyenoord. Een week later vindt de seizoensopening plaats tegen FC Utrecht.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties