Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz moet 'goede en interessante speler' meteen langdurig missen bij PSV

Laatste update:

Verwacht wordt dat Obispo en Oppegard in de loop van de eerste seizoenshelft kunnen aansluiten. Eerstgenoemde kwam halverwege maart tegen Vitesse na ruim een uur spelen binnen de lijnen, maar moest zich in de blessuretijd weer laten wisselen. Sindsdien heeft hij geen minuut meer gespeeld. Oppegard kwam geblesseerd terug van een huurperiode bij Go Ahead Eagles.

Meer: PSV-trainer Bosz gunt Drommel voor het eerst dit seizoen speeltijd in Eredivisie | Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax

Met name het gemis van Mauro Júnior laat zich voelen bij PSV. "Bosz vindt dat ontzettend zonde, omdat hij Mauro een interessante en goede speler vindt die PSV zou kunnen helpen", schrijft Elfrink. De Braziliaanse technicus begon als aanvallende middenvelder bij PSV, maar speelde afgelopen seizoen vooral als vleugelverdediger. Het is niet bekend welke rol Bosz voor hem in petto heeft.

Elfrink gaf onlangs in gesprek met Voetbalzone al aan dat er nog een aantal defensieve versterkingen aan zitten te komen bij PSV. "Met name rechts in het centrum en op de rechtsbackpositie moet er iets bij", aldus de clubwatcher. "Het lijkt me niet onlogisch dat er een sterke troef bijkomt als serieuze concurrent van Sambo, maar dan zullen er wel eerst spelers moeten vertrekken. Je kan niet ongebreideld spelers halen zonder dat er iets vertrekt."

Het volledige interview met Elfrink over de stand van zaken bij PSV is komende dinsdag te zien bij Voetbalzone.

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
0
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties