Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz ontgoocheld na mislopen prijs: 'We stonden drie keer op voorsprong'

Laatste update:

"Een coach is nooit tevreden, ik in elk geval niet", vertelt Bosz op het digitale thuis van die Borussen. Nadat Robert Lewandowski de openingstreffer van Christian Pulisic ongedaan had gemaakt, leek Pierre-Emerick Aubameyang Dortmund halverwege de tweede helft de zege te bezorgen met een fraai doelpunt. In de absolute slotfase ging het echter toch nog mis voor Bosz en consorten, doordat Lukasz Piszczek het leder op ongelukkige wijze in eigen doel werkte.

"Als je twee minuten voor tijd met 2-1 voorstaat, dan moet je de wedstrijd gewoon winnen", vervolgt de coach. "Dat hebben we echter niet gedaan. We stonden drie keer op voorsprong, zelfs in de strafschoppenserie. We zijn dan ook teleurgesteld over de afloop." Bosz neemt het volgende week zaterdag met zijn team op tegen de amateurs van FC Rielasingen-Arlen in het Duitse bekertoernooi, waarna een week later de seizoensouverture in de Bundesliga wacht tegen VfL Wolfsburg.

Zie jij Borussia Dortmund komend seizoen een rol van betekenis spelen in de Duitse titelrace?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
5
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties