Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz op zijn hoede: 'Dat betekent niet dat FK Rostov minder goed is'

Laatste update:

De nummer twee van het afgelopen seizoen in de Premier Liga is voor velen een onbekende ploeg en ook Peter Bosz weet weinig over Rostov. "Maar wat we wel weten is dat ze vorig seizoen heel knap tweede zijn geworden in de Russische competitie. En ze hebben Anderlecht in de vorige ronde uitgeschakeld", zei de coach van Ajax op de website van zijn club. In Rusland speelde Anderlecht nog met 2-2 gelijk, maar in België wist Rostov met 0-2 te winnen.

Naast Rostov had Ajax ook AS Roma, AS Monaco, Steaua Boekarest of Young Boys kunnen loten. "Rostov is natuurlijk een minder aansprekende tegenstander dan bijvoorbeeld AS Monaco of AS Roma, maar dat wil niet zeggen dat Rostov minder goed is", stelt Bosz, die Tonny Bruins Slot de opdracht geeft om Rostov zo goed mogelijk in kaart te brengen. "En verder gaan we uiteraard de beelden van de duels met Anderlecht bekijken", aldus Bosz.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties