Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz: 'Patrick is niet klaar voor Chelsea, hij moet betrouwbaar worden'

Laatste update:

In de Daily Mail krijgt Bosz de vraag voorgelegd of de linkervleugelverdediger mogelijk het probleem bij Chelsea links achterin kan oplossen. "Hij is daar niet klaar voor", luidt het logische antwoord van de coach. "De fouten die hij bij ons maakt, mag hij bij Chelsea niet maken. Dat is onmogelijk. Hij boekt wel progressie en hij is niet oud, pas 23 jaar."

Bosz sluit niet uit dat Van Aanholt, nog altijd eigendom van de Londense club, op de lange termijn wel naar het benodigde niveau toegroeit. "Hij is snel en beschikt over een fantastische techniek. In de aanval is hij een van de beste die er is, maar hij moet leren wat het betekent om voor een club als Chelsea te spelen. Hij moet betrouwbaar worden."

Patrick van Aanholt moet mee naar het WK

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
18
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties