Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bosz sprak na de finale met ons en zei: 'Niemand gaat hier weg''

Laatste update:

"Natuurlijk dacht ik na over een vertrek. Zo gaat dat in het voetbal. Nu speel ik bij Ajax en moet ik laten zien wie André Onana is. En dan zien we volgend jaar wel wat er gebeurt", vertelt hij in gesprek met de NOS over de belangstelling van onder meer Napoli. Ajax haalde vorig seizoen onder Peter Bosz de finale van de Europa League en Onana was ervan overtuigd dat de Amsterdammers deze voetbaljaargang op dezelfde voet door zouden gaan.

"Na de Europa League-finale sprak de trainer met ons. Hij zei: André, niemand gaat hier weg. We gaan dit team bijeen houden en versterken met nieuwe spelers. Ik vertrok naar de Confederations Cup in Rusland en las opeens dat Bosz weg ging. Ik dacht: wat is dit nu?", blikt hij terug op afgelopen zomer.

Onana zag echter Bosz en onder meer Betrand Traoré en Davinson Sánchez vertrekken uit Amsterdam. Met de Colombiaan en de Burkinees had hij binnen en buiten het veld een goede band en de doelman sluit niet uit dat hij aankomende zomer ook een transfer maakt. Clubs uit de Premier League zouden al interesse hebben, terwijl zijn oude liefde Barcelona hem ook een mooie optie lijkt: "Ik moet het hier goed doen. Dan heb ik komende zomer een keuze. Wat mijn rol daarin is? Ik probeer gewoon mezelf te zijn, André Onana."

Denk jij dat André Onana bezig is aan zijn laatste seizoen bij Ajax?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
104
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties