Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz tekent voor drie jaar bij Ajax: 'Een droom komt uit'

Laatste update:

"Met Peter denken wij een trainer in huis te hebben gehaald die onze talentvolle selectie nog beter kan maken. De clubs die hij trainde speelden onder hem altijd technisch verzorgd en aanvallend voetbal en dat past bij Ajax. Peter is ervaren en heeft een duidelijke visie." Ajax betaalt naar verluidt een afkoopsom van een half miljoen euro aan Maccabi Tel Aviv.

"Dit is een mooi moment voor mij als trainer. Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik dolgraag in de Nederlandse top wilde werken. Om die reden had ik ook een bepaling in mijn contract bij Maccabi op laten nemen, waardoor ik deze stap nu kan maken. Het is eervol dat Ajax mij benaderde voor deze functie. Ik ben ontzettend ambitieus en dat is Ajax ook", zegt Bosz op de clubwebsite.

Na de met 0-1 verloren bekerfinale tegen Maccabi Haifa bevestigde de voormalig coach van onder meer Vitesse ook al direct dat hij de opvolger zou worden van Frank de Boer. "Ik had geen plannen om naar Maccabi te gaan en om vervolgens al na vijf maanden te vertrekken, maar ik heb de kans van mijn leven gekregen om Ajax te trainen. Ik wil iedereen die aan Maccabi verbonden is met heel mijn hart bedanken: de spelers, technische staf, kantoormedewerkers, de fans en natuurlijk eigenaar Mitch Goldhar en de directeuren Martin Bain en Jordi Cruijff."

"Ik heb mijn kinderen altijd verteld om hun dromen achterna te gaan en om deze club in Nederland nu te gaan coachen, dat is voor mij een droom die uitkomt. We zullen onze tijd in Tel Aviv echter nooit vergeten", aldus Bosz, die Hendrie Krüzen met zich meeneemt en op 27 juni met de voorbereiding op het seizoen begint. Zijn overstap komt niet als een verrassing, want er werd al maanden over gespeculeerd en woensdag meldde YnetSport nog dat er een principeakkoord was bereikt over een driejarig contract.

-
Een geschikte trainer voor Ajax?

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
10
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
193
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
15
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties