Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz tevreden met oefenzege: 'Ajax zette ons flink onder druk'

Laatste update:

Bayer Leverkusen won het oefenduel door goals van Karim Bellarabi en Paulinho. "Het was een belangrijke wedstrijd voor spelers die de afgelopen tijd minder minuten hebben gemaakt", reageert Bosz op de clubwebsite op de oefenzege. "In het begin ging het moeizaam, want Ajax zette ons flink onder druk. Daardoor lukte het even niet om van achteruit op te bouwen zoals we altijd doen."

Bosz had een basisplaats in petto voor Panagiotis Retsos, die terugkeerde na lang aan de kant te hebben gestaan met een blessure. Joel Pohjanpalo maakte met een invalbeurt na een jaar zijn rentree in de hoofdmacht van Leverkusen. "Joel vroeg me eerder al of hij misschien een paar minuten mocht meedoen. Het was wat vroeg, hij heeft pas een week meegetraind. Maar ik heb van hem genoten. Hij werkte hard", aldus Bosz. Na de interlandperiode hervat Bayer Leverkusen de competitie met een uitwedstrijd tegen TSG Hoffenheim.

Waar Bosz twee spelers zag terugkeren, zag Ten Hag met Zakaria Labyad een speler geblesseerd raken. Na een stevige overtreding moest de aanvallende middenvelder zich noodgedwongen laten wisselen. In het slot van de wedstrijd gunde de Ajax-trainer een aantal talenten hun officieuze debuut in het eerste elftal.

Opstelling Ajax: Varela, Veltman, Magallán, Solomons, Kemper (85.Douglas), Ter Heide, Sinkgraven, Labyad (62. Thetani), Danilo (88. Aberkane), Huntelaar, Cerny (88. Maddy)

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties