Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz verbaasd door Dolberg: 'Dat vond ik misschien nog wel mooier'

Laatste update:

"Ik heb van ons elftal in zijn totaliteit genoten", zei Bosz tegen FOX Sports. "Ik vond dat we wel aardig speelden. We begonnen niet eens goed aan de wedstrijd, en op het einde ging het als een nachtkaars uit. Jammer dat je er niet nog eentje bijprikt aan het einde. Dan gaan ze toch met dat gevoel naar huis. Tussenin heb ik een goed Ajax gezien. Als je de oehs en aahs in het stadion hoort in dit stadion word je daar blij van. Je speelt om te winnen, maar ook om het publiek te vermaken."

Met zijn drie doelpunten ging veel aandacht uit naar Dolberg. Ook Bosz genoot van de negentienjarige spits. "Hij verbaast zelfs mij af en toe nog wel. Als je naar de eerste goal kijkt. Bij een stuiterbal hard door het midden gespeeld, haalt hij in een keer de stuit en de snelheid eruit. Dat vond ik misschien wel mooier als hoe hij hem afmaakte."

-
Wordt Ajax dit seizoen kampioen van de Eredivisie?

Meer nieuws

Het lekkerst mogelijke toetje lonkt voor Dortmund-icoon Marco Reus
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
42
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
23
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties