Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz verdedigt zich voor tuchtcommissie: 'Ik heb me niet misdragen'

Laatste update:

Veel media waren afgekomen op de zaak in Zeist en noteerden het verweer van Bosz. Hij hield de voorbije dagen zijn mond over de zaak, maar kon nu vrijuit spreken. De trainer van Vitesse herhaalde nog eens dat hij gewoon vrijgesproken zou moeten worden. "Ik heb me niet misdragen. Ik ben iemand die fel kan reageren. En daar zal ongetwijfeld een armgebaar tussenzitten, dat er misschien niet thuishoort."

"Maar eigenlijk heb ik me niet anders gedragen dan anders. Ik plaats wel eens een opmerking, maar voor mij was dit niet extreem", aldus de Vitesse-trainer. Hij erkende de woorden zeikerd en schijtbakken te hebben gebezigd, maar die waren volgens Bosz bedoeld voor respectievelijk Kevin Diks en een paar andere spelers tijdens de wedstrijd in Almelo.

Toen Makkelie hem wegstuurde maakte Bosz nog geen haast en daarom legde de scheidsrechter het duel zowaar even stil. Daar begreep Bosz naar eigen zeggen weinig van. "Ik geef toe dat ik wel eens sneller gelopen heb", noteerde het Eindhovens Dagblad tijdens de hoorzitting. "Ik ging mijn boekje en bril pakken, zag op het veld wat reuring bij de spelers en keek daarna. Het verbaast me oprecht dat de wedstrijd werd stilgelegd."

-
Wordt Peter Bosz vrijdag vrijgesproken, denk je?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
1
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
16
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
14
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties