Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bosz verrast niet met opstelling; Cillessen tegen Rostov gewoon op doel'

Laatste update:

De grote vraag is of Jasper Cillessen zal gaan keepen; de doelman staat voor een transfer naar Barcelona, maar is wel in het vliegtuig naar Rusland gestapt. Bosz wilde dinsdag op de persconferentie nog niet verklappen of Cillessen zou gaan spelen of niet, maar De Telegraaf en het Algemeen Dagblad verwachten van wel.

Meer: Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz

Volgens laatstgenoemde krant houdt Bosz verder vast aan zijn vaste opstelling en tactiek, wat betekent dat Kenny Tete opnieuw op de bank zit en de achterhoede wordt gevormd door Joël Veltman, Davinson Sánchez, Jaïro Riedewald en Mitchell Dijks. Op het middenveld staan Riechedly Bazoer, Nemanja Gudelj en Davy Klaassen en voorin spelen Anwar El Ghazi, Bertrand Traoré en Amin Younes.

Bram Nuytinck speelde met Anderlecht in de vorige voorronde tegen FK Rostov en zegt dat Ajax in Rusland niet hoeft te vrezen voor een heksenketel: "Het publiek is niet heel vijandig. Daar hoeft Ajax niet bang voor te zijn", vertelt de verdediger aan De Telegraaf. "Thuis dwong Ajax genoeg af, maar nu moet elke mogelijkheid wel raak zijn. Dat bepaalt het verschil tussen wel of geen Champions League."

Vermoedelijke opstelling Ajax: Cillessen; Veltman, Sánchez, Riedewald, Dijks; Bazoer, Gudelj, Klaassen; El Ghazi, Traoré, Younes.

-
Denk je dat Ajax het hoofdtoernooi gaat bereiken?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23
AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
17
Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez
1
Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
3
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
3
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties