Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz verwelkomt duo: koopoptie van 65 miljoen en transfersom van 15 miljoen

Laatste update:

Ndombele is geen onbekende in Lyon, want de 25-jarige middenvelder verruilde les Gones bijna drie jaar geleden voor een lucratief contract bij Tottenham. In Noord-Londen kwam de zevenvoudig international van Frankrijk echter nooit uit de verf en hij mag van manager Antonio Conte op huurbasis vertrekken. Dieptepunt van zijn Engelse periode was het recente FA Cup-duel met Morecambe (3-1 winst). De Fransman werd enkele weken geleden namelijk getrakteerd op boegeroep tijdens het bekerduel in het Tottenham Hotspur Stadium.

Tanguy Ndombele lijkt na bijna drie jaar terug te keren bij Olympique Lyon.

De bij Tottenham uit de gratie geraakte Ndombele kwam in zijn eerste periode in Lyon tot 96 wedstrijden. Ndombele heeft in Londen nog een contract tot medio 2025. Naast PSG werd Ndombele begin januari ook genoemd als mogelijke aanwinst van AS Roma. Trainer José Mourinho zou wel wat zien in een hernieuwde samenwerking, maar Lyon lijkt enkele weken later de beste papieren te hebben om zaken te doen met Tottenham.

Bosz is al enige tijd bezig met het versterken van het middenveld van Lyon, voornamelijk omdat Bruno Guimarães voor veertig miljoen euro aan Newcastle United is verkocht. Giovani Lo Celso was de voornaamste kandidaat om hem op te volgen, maar volgens RMC Sport wil de Argentijnse middenvelder Tottenham niet inruilen voor Lyon. Daarnaast waren de salariseisen van Rodrigo Bentancur te gortig voor de Franse club. De middenvelder uit Uruguay gaat Juventus nu inruilen voor Tottenham.

Olympique Lyon verwelkomt naast Ndombele ook Faivre. De 23-jarige middenvelder wordt door les Gones voor een bedrag van vijftien miljoen euro overgenomen van Stade Brestois. Faivre speelde voor FC Tours en AS Monaco, voordat hij in Brest terechtkwam. Namens Stade Brestois speelde Faivre 58 wedstrijden in de Ligue 1. De voormalig jeugdinternational van Frankrijk zet zijn handtekening onder een contract tot medio 2026.

Waar kan Tanguy Ndombele het beste heengaan?

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
25
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
10
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties