Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz was hard tegen Dolberg: 'Daar is hij wel van geschrokken'

Laatste update:

"Kasper kende ik natuurlijk nog niet en dat is een heel introverte, rustige jongen", vertelt Bosz in een interview met FOX Sports. Het viel de coach op dat Dolberg zich niet al te druk maakte op de training. De Ajacied liep de rondjes mee achterin de groep. Dat een jonge speler die zich wilde bewijzen zich niet meldde in de kopgroep, vond Bosz maar vreemd. "Op trainingskamp in Oostenrijk kreeg ik iedere dag data door. Zat-ie ook steeds bij de onderste. Toen had ik zoiets van: dat is vreemd. Toen heb ik hem bij me geroepen."

Meer: Denemarken onthult EK-selectie: Vijf voormalig Eredivisionisten van de partij

Een kort gesprek volgde. "Ik heb hem verteld dat het me verbaast dat een jongen van achttien jaar constant achteraan loopt en heel vlak traint. Ik zeg: zo heb ik niets aan je. En dan kun je beter naar huis gaan. Dan vind ik het zonde dat je hier op trainingskamp in Oostenrijk erbij bent. Daar is hij denk ik wel van geschrokken, want de dag daarna zat hij tot mijn verbazing ineens bij de top."

Dolberg pakte de draad op en werkte zich een slag in de rondte. "En dat is in mijn ogen wel de manier om je als jongen speler te ontwikkelen. Het interesseert me niet hoeveel hij loopt, maar ik wil wel dat hij het maximale geeft. Dan zie je dat zijn voetbalkwaliteiten er beter uitkomen, dat hij wél voor zijn man, wel los van zijn man komt. Dan komen zijn specifieke kwaliteiten er ook uit. Hij heeft scorend vermogen, schiet het hardst van allemaal, is vast in zijn techniek en is een heel intelligente voetballer. Alleen dat hij zo'n ontwikkeling zou doormaken had ik ook niet verwacht."

Denk jij dat Kasper Dolberg volgend seizoen nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
35
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
224
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
11
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
30
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties