Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz zet vraagtekens bij keuze Koeman: 'Ik vind hem Nederlands elftal-waardig'

Laatste update:

"Als je kijkt naar de wedstrijd die hij (Teze, red.) tegen Dortmund speelde, had je hem misschien wel moeten selecteren", aldus een verwijtende Bosz. "Ik vond hem daar echt heel goed spelen, daarin herkende ik Jordan weer zoals hij in de eerste seizoenshelft speelde."

"Ik vond hem na de winterstop een mindere fase hebben", vervolgt de oefenmeester van PSV. "Maar zoals hij nu weer tegen Dortmund speelde, dan vind ik hem echt Nederlands elftal-waardig. Alleen ik heb niet het overzicht dat de bondscoach wel heeft."

"Hij (Koeman, red.) weet natuurlijk precies hoe hij wil gaan spelen, dat weet ik ook niet. Denzel Dumfries en Jeremie Frimpong zijn hele andere types, die zijn als opkomende vleugelverdediger heel bruikbaar, maar ik weet dus niet hoe hij wil gaan spelen", aldus Bosz.

"Jordan is iemand die ook in een viermansverdediging laat zien dat hij daar uitstekend kan spelen", vindt Bosz. Dit seizoen is Teze de vaste rechtsback bij de koploper van de Eredivisie, maar door de moordende concurrentie achterin bij het Nederlands elftal valt hij dus net buiten de selectie. Koeman, die graag met vijf verdedigers speelt bij Oranje, geeft rechts in de verdediging veelal de voorkeur aan Dumfries, die gewend is aan het systeem bij zijn club Internazionale.

Koeman nam wel twee andere PSV'ers op in zijn definitieve selectie. Middenvelders Jerdy Schouten en Joey Veerman behoorden tot de gelukkigen. Teze moet achterin dus onder anderen Dumfries en Frimpong voor zich dulden. Ook is er voor het eerst een plekje in de Oranje-selectie voor Feyenoorder Quinten Timber.

De komende interlandperiode staan er voor het Nederlands elftal twee oefenduels op het programma. Deze wedstrijden staan beide in het teken van voorbereiding op het EK, dat aankomende zomer in Duitsland van start gaat. 22 maart komt Schotland op bezoek, op 26 maart is Duitsland de tegenstander.

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
7
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties