Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz ziet geen onrust: 'Het is niet goed wat hij heeft gedaan'

Laatste update:

Dortmund zou een bod van honderd miljoen euro hebben geaccepteerd, maar wil via variabelen ook nog kans maken op dertig miljoen extra, zo meldde SPORT maandagavond. Peter Bosz blijft ondanks alle geruchten koel: "Papa (Sokratis Papastathopoulos, red.) zei gisteren goed dat het niet goed is wat Dembélé gedaan heeft, maar Ous is een goede jongen en een goede speler", aldus de trainer.

"We moeten met hem praten, maar dat doen we pas als het zover is. Volgens mij is er geen onrust binnen de club. We weten dat er tot eind augustus over spelers van Dortmund gesproken zal blijven worden, maar het is verder rustig. We weten waar we naartoe willen. We moeten allen hard werken. De hele ploeg en ook de technische staf", aldus Bosz, die zich voorbereidt op het eerste competitieduel met VfL Wolfsburg.

Papastathopoulos, naar wie Bosz verwees, liet zich woensdag kritisch uit over de twintigjarige Dembélé. "Hij is een goede jongen. Hij moet echter begrijpen dat geen enkele speler groter dan een club of een elftal is. Iedere voetballer moet werken en inzet tonen (…) Hij doet er niet goed aan om in staking te gaan. Hij moet niet vergeten dat hij hier nog een langdurig contract heeft", zei de centrale verdediger uit Griekenland onder meer.

Denk jij dat de transfer van Ousmane Dembélé naar Barcelona doorgaat?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties