Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boëtius schuldbewust na rode kaart: 'Je voelt woede, je voelt teleurstelling'

Laatste update:

"Dat was heel dom. Je doet het uit emotie. Je voelt woede, je voelt teleurstelling. Je staat achter tegen De Graafschap, speelt met tien man, krijgt wat kansjes die er steeds net niet ingaan. Ik laat me even gaan. Daarmee benadeel ik mijn teamgenoten en de stafleden en wordt het alleen maar moeilijker om het nog om te draaien", zegt Boëtius in gesprek met FOX Sports. Feyenoord verloor op bezoek bij De Graafschap voor de tweede keer deze week.

Afgelopen donderdag gingen de Rotterdammers met 4-0 onderuit tegen AS Trencín in de heenwedstrijd van de derde voorronde van de Europa League. "We weten dat het erin zit. Dat hebben we laten zien. Maar nu komt het er niet uit. Dat is zuur, daar neem je uiteindelijk andere mensen in mee. We hebben heel veel supporters die meekomen en die een goed resultaat willen zien. Je doet het ook voor je familie, voor jezelf en voor je teamgenoten."

"We weten wat we kunnen. Dat weten andere mensen ook. Die verwachten dat elke wedstrijd. Dat willen wij zelf ook, maar soms zitten er wedstrijden tussen dat het niet loopt. Dat is moeilijk te accepteren", vervolgt Boëtius, die niet durft te zeggen waar het verkeerd gaat bij Feyenoord. "Wist ik het maar. Wat nu zaak is, is dat we bij elkaar blijven en die passie en strijd erin blijven gooien. Dat is de enige manier om dit om te draaien."

-
Snap jij de reactie van Jean-Paul Boëtius?

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
5
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
191
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties