Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boëtius: 'Ze zijn nog niet weg, al gun ik het ze van harte'

Laatste update:

Standard Luik, Lille, Besiktas, FC Kopenhagen of Zenit Sint-Petersburg zal de tegenstander van Feyenoord worden. Boëtius kwalificeert ze in het Algemeen Dagblad allen als pittige tegenstanders. De vleugelaanvaller benadrukt echter dat zijn club voor geen van de vijf bang hoeft te zijn. Het Nederlands elftal op het WK 2014 moet als voorbeeld dienen. Dat werd immers als outsider gezien in de poule stoomde op naar de halve finale. Zo is het ook voor Feyenoord, denkt Boëtius.

Feyenoord raakte de voorbije dagen Graziano Pellè, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat al kwijt. Daar zal Stefan de Vrij waarschijnlijk nog bijkomen en wie weet gaat Jordy Clasie ook nog weg. Bovendien is Ronald Koeman niet meer de trainer in Rotterdam-Zuid. Boëtius heeft gehoord dat de belangstelling voor De Vrij serieuzer en groter is dan die voor Clasie. "En ik heb gehoord dat we Jordy erg graag willen houden."

"Voorlopig zijn ze allebei nog niet weg en melden ze zich hier volgende week. Al gun ik het ze van harte", geeft Boëtius aan in de ochtendkrant. "Die jongens spelen nu al zo'n vier jaar bij Feyenoord en zijn na een tiende plaats vervolgens als tweede, derde en tweede geëindigd in de Eredivisie. Na dit toernooi vind ik dat ze een mooie transfer hebben verdiend."

Kan Feyenoord zich ook transfers permitteren voor Stefan de Vrij en Jordy Clasie?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
13
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties