Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Botman incasseert opnieuw geen goal en staat met een been in EFL Cup-finale

Laatste update:

Howe rekende dinsdagavond op zijn vertrouwde elf namen, wat onder meer betekende dat Sven Botman links in het centrum van de verdediging stond. Bij Southampton, dat afgelopen weekend in de Premier League met 0-1 verloor van Aston Villa, werd de volledige voorhoede omgegooid. Samuel Edozie, Che Adams en Adam Armstrong moesten plaatsmaken voor respectievelijk Moussa Djenepo, Sekou Mara en Mislav Orsic.

In de veertigste minuut dacht Joelinton al de openingstreffer aan te tekenen. Na een fraaie dribbel over de linkerflank en een schot van Joseph Willock scoorde de linksbuiten uit de rebound, maar uit de videobeelden bleek dat Joelinton de bal eerst met zijn hand had meegenomen voordat hij inschoot: doelpunt afgekeurd. Ruim zeven minuten na rust was Joelinton wederom dicht bij een doelpunt. Hoewel de vleugelspits de bal van dichtbij in een vrijwel leeg doel kon plaatsen, schoot hij hoog over.

De ban werd uiteindelijk een kwartier voor tijd gebroken. Ditmaal had Joelinton het vizier wél op scherp staan en liep hij een puike voorzet van Aleksandr Isak binnen: 0-1. Enkele minuten later werd een doelpunt van Southampton afgekeurd, daar invaller Armstrong de bal met zijn hand geraakt voordat hij binnenschoot. Uiteindelijk besloot de thuisploeg het duel met tien man. In de 87ste minuut haalde Duje Caleta-Car de dreigende Allan Saint-Maximin onderuit, waardoor hij zijn tweede gele kaart kreeg en de return zal moeten missen.

Capital One Cup
Southampton
0 - 1
Newcastle United

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
25
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
70
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties