Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Botteghin rekent op transfer: 'Ik ga ervan uit dat het goed komt'

Laatste update:

"Ik ga ervan uit dat het goed komt, meer heb ik eigenlijk niet te vertellen. Ik hoop dat de clubs snel een oplossing vinden", zei de 27-jarige Braziliaan. Trainer Erwin van de Looi liet aan de NOS weten dat hij de situatie rustig afwacht: "Want het is onrustig in deze periode. Ik heb veel bewondering voor Eric, want hij gaat er goed mee om. Ik hoop niet dat hij vertrekt, maar ben bang van wel."

Het Dagblad van het Noorden meldde zondag dat Feyenoord een derde bod zou uitbrengen, maar een akkoord is dus nog niet bereikt. Botteghin zelf zou al op hoofdlijnen een persoonlijk akkoord hebben bereikt en zou een jaarsalaris van acht ton kunnen verdienen in De Kuip. De vraagprijs bedraagt naar verluidt tweeënhalf miljoen euro.

Van de Looi vond overigens dat Groningen het verdiend had om te winnen tegen Twente: "Als er één ploeg verdiende om te winnen, dan waren wij dat wel. Maar het gaat om rendement en resultaat en op dat gebied doen we het niet goed. Of ik ongeduldig was? Nee, want dan worden de spelers dat ook en dat wil ik niet. Positief is dat we veel kansen hebben gecreëerd."

Eredivisie
FC Groningen
1 - 1
FC Twente
Denk jij dat de transfer doorgaat?

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
13
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
37
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
19
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
6
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties