Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boudewijn Zenden krijgt prominentere rol bij PSV: 'Daar zijn we blij mee'

Laatste update:

Zenden was in de afgelopen jaren al enkele dagen in de week werkzaam als trainer bij de hoofdmacht van PSV. Faber en technisch manager John de Jong hebben hem nu gevraagd of hij een 'prominentere rol' op zich wil nemen: "Hij gaat ook tijdens wedstrijden op de bank plaatsnemen. Boudewijn is vanaf heden voltijd lid van de staf en daar zijn we blij mee", legt De Jong uit.

Faber is eveneens zeer te spreken over de aanstelling van Zenden: "Boudewijn loopt al heel wat jaren in het topvoetbal mee. Eerst als speler, vervolgens in een ondersteunende rol als assistent-coach of specialistisch trainer. Ik ben er erg blij mee dat hij bereid is om zijn werkzaamheden nu uit te breiden."

Naast de 43-jarige Zenden is ook Adil Ramzi werkzaam als assistent van Faber. De oefenmeester krijgt daarnaast enkele dagen in de week ondersteuning van oud-spits René Eijkelkamp. Hij werd binnengehaald op aanraden van Guus Hiddink, die als adviseur aan de club verbonden is.

Denk jij dat Boudewijn Zenden ooit hoofdtrainer zal worden van PSV?

Meer nieuws

Roda-uitblinker Ould-Chikh zorgt voor hilariteit met opmerking over vervolgstap
0
Walter Benítez verschaft in interview duidelijkheid over toekomst bij PSV
9
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7
FC Volendam haalt duo Dingsdag en Simons uit elkaar: 1 trainer vertrekt
0
Leroy Fer werkte onder Farioli én Potter: 'Ik denk dat hij beter bij Ajax past'
11
'Withete Allegri ontspoort na afloop van bekerwinst Juve en bedreigt journalist'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties