Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boulahrouz: 'De nuance ontbreekt bij meningen over De Jong'

Laatste update:

Boulahrouz kent De Jong door en door en heeft de middenvelder, die door Bert van Marwijk uit de selectie werd verwijderd, aan de telefoon gehad. "Ik heb hem gesproken en hij baalt ontzettend van wat er gebeurd is. Hij heeft het hart op de goede plaats, een beenbreuk gunt hij zijn ergste vijand niet. Hij heeft totaal niet de intentie gehad om die jongen te blesseren."

"Ik heb zelf ook wel eens iemand per ongeluk de wedstrijd uitgetrapt", vervolgde Boulahrouz. Dan voel je je daarna allesbehalve prettig, maar het is een contactsport en dan liggen blessures op de loer. Nederland is nu eenmaal een land met zestien miljoen bondscoaches. Op tv mogen mensen zonder kennis van zaken alles maar roepen. Lekker makkelijk. Nogmaals, ik respecteer ieders mening. Maar de nuance ontbreekt."

Evenals Mark van Bommel denkt ook Boulahrouz dat de verwijdering uit de selectie niet als een straf gezien moet worden. "Er is nu zoveel commotie. Ik denk dat het dan echt de hele week over Nigel zou gaan. Misschien is het goed dat hij even rust krijgt", zei de verdediger. "Aan de andere kant vind ik het erg jammer voor Nigel. Als er iemand is die echt met zijn hele hart voor Oranje speelt, die eergevoel in zijn donder heeft, is hij het wel. Dit is voor alle partijen ontzettend vervelend."

De nuance ontbreekt

Meer nieuws

Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
3
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
6
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
16
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
14
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties