Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boulahrouz kraakt Guardiola en Hazard: 'Daar heeft hij wel een handje van'

Laatste update:

Guardiola is bezig aan zijn vierde seizoen bij City, maar de ex-trainer van onder meer Barcelona wist the Citizens in de Champions League nooit voorbij de kwartfinales te loodsen. "City speelt onder Guardiola natuurlijk goed voetbal, maar waar ik Guardiola op betrap is dat hij vooral in de belangrijke fases toch wel rare beslissingen maakt qua opstellingen", zo zegt Boulahrouz bij Ziggo Sport. "Zo heb ik in het verleden een keer gezien dat hij als trainer van Barcelona tegen Real Madrid Dani Alves opeens als rechtsbuiten neerzette." Dani Alves was bij Barcelona normaal gewend om als rechtsback te spelen.

Boulahrouz voegt er wel aan toe dat City recentelijk ook 'een beetje pech' gehad heeft, waaronder vorig seizoen in het tweeluik met Tottenham Hotspur. De afwezigheid van Agüero vanavond verbaast de oud-verdediger. "Opvallend is natuurlijk dat Agüero op de bank wordt gehouden in plaats van Gabriel Jesus. Agüero is natuurlijk de man die de doelpunten moet maken, maar hij is de laatste tijd niet echt in vorm. Daarom mag Gabriel Jesus het vanavond doen. Sterling komt net terug van een hamstringblessure, dus ik denk dat het voor hem nog net te vroeg is", zegt Boulahrouz.

Aan de kant van Real Madrid ontbreekt Eden Hazard. De Belgische aanvaller raakte afgelopen weekeinde geblesseerd in de competitiewedstrijd tegen Levante en miste sinds zijn zomerse komst van Chelsea al negentien wedstrijden voor Real Madrid vanwege blessureleed. "Ik denk dat hij dat een beetje aan zichzelf te wijten heeft, gezien de manier waarop hij bij Real Madrid is binnengekomen, met veel overgewicht", is Boulahrouz ook kritisch op Hazard. "Dan loop je direct achter de feiten aan. Op zo'n niveau kun je niet presteren met overgewicht. Het is een persoonlijk iets. Als je bijvoorbeeld kijkt naar Cristiano Ronaldo: die verschijnt overal waar hij komt topfit. Dit is de verantwoordelijkheid van Hazard zelf. Als je bij de topspelers wil horen, dan moet je er ook voor zorgen dat je fit aan het seizoen begint. Hij heeft er wel een handje van om snel aan te komen. Dit vind ik een beetje jammer voor een speler als Hazard."

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
13
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
5
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties