Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bouma: 'Ik wil nog een jaar of twee langer door, dat is mijn doel'

Laatste update:

Op de vraag hoe zijn toekomst eruitziet, lijkt de verdediger niet lang na te hoeven denken. "Ik wil natuurlijk nog een paar jaar door! Ik denk niet vaak aan stoppen, al zit het natuurlijk wel in je achterhoofd. Wat ik daarna ga doen? Misschien iets met de jeugd, in Nederland. Dat lijkt me wel wat. Maar mijn eerste jaar nadat ik mijn carrière heb beëindigd wil ik even helemaal niks doen en nadenken over mijn toekomst. Op dit moment gaat echter alles prima dus ik wil nog twee jaar door. Dat is mijn doel", aldus Bouma.

De Eindhovenaar wordt ook gevraagd naar zijn mening over Ron Vlaar, die onlangs overstapte van Feyenoord naar the Villans. "Ik denk dat hij het goed gaat doen, want Ron is een goede speler", zegt hij. Ook Brett Holman, die overkwam van AZ, kan rekenen op Bouma's sympathie. "Ook hij is een kwaliteitsspeler. Hij keek altijd al uit naar het spelen in de Premier League en nu krijgt hij de kans. Ik hoop dat hij het goed gaat doen." Ten slotte passeert ook Karim El Ahmadi de revue. "Hij was een van de beste spelers in de Nederlandse competitie. Hij is een heel, heel erg goede voetballer en ik verwacht dat hij het uitstekend zal doen."

Wilfred Bouma moet altijd in de basis staan bij PSV

Meer nieuws

Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
6
Sky Sports ontvouwt Chelsea's viernamige shortlist om Pochettino te vervangen
8
Bart van Hintum bewijst het gelijk van commentator met spijkerharde 'rotschop'
12
PSV wil talent (19) langer aan zich binden maar moet vrezen voor vertrek
10
Philippe Coutinho lijkt na positieve gesprekken terug te keren op bekend terrein
6
'Slot gaat voor eerste aankoop bij Liverpool concurrentie aan met PSG en Real'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties