Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bournemouth kampioen in Championship; drama voor McClaren

Laatste update:

Watford is volgend seizoen ook actief op het hoogste niveau, maar eindigde dus als tweede in de Championship. De derde promovendus komt uit de play-offs en daar mag het Derby County van Steve McClaren niet aan meedoen. The Rams stonden sinds 27 september (!) in de top zes van de Championship, maar kukelden daar op de laatste speeldag nog uit. Derby verloor op eigen veld met 0-3 van Reading, dat al negen competitieduels op rij niet meer gewonnen had.

Middlesbrough en Norwich City waren al zeker van een plekje in de play-offs en zij krijgen gezelschap van Ipswich Town en Brentford. Middlesbrough speelt tegen Brentford, Norwich tegen Ipswich. Voor McClaren eindigde het seizoen dus in een deceptie, maar de kans is aanwezig dat hij volgend seizoen alsnog in de Premier League zal werken: de coach schijnt een belangrijke kandidaat te zijn om aan de slag te gaan bij Newcastle United, als opvolger van John Carver.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties