Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boussaboun onder de indruk van jeugdproduct: 'Zie hem liever dan Alireza'

Laatste update:

"Ik vind Azarkan zo'n geweldige speler", aldus Boussaboun. "Zo creatief, zo veel vertrouwen aan de bal. Hij voetbalt met lef, daar hou ik van. Ik zie liever zo iemand bij Feyenoord dan Alireza Jahanbakhsh, met alle respect." Bij de openingstreffer van de Kralingers was Azarkan belangrijk met een heerlijke steekbal door de lucht, waarna Kenzo Goudmijn Oranje-keeper Justin Bijlow kansloos achterliet. Feyenoord wist de achterstand vervolgens wel om te draaien in een ruime 5-1 zege. Jahanbakhsh, van wie Boussaboun niet onder de indruk is, kwam twintig minuten voor tijd in het veld als vervanger van Sebastian Szymanski.

Journalist Dennis van Eersel vraagt zich af of Azarkan al klaar is voor De Kuip. "Ik ben benieuwd hoe dat gaat bij Feyenoord, waar je veel op de helft van de tegenstander speelt en als vleugelaanvaller vaak dubbele dekking krijgt. Nu speelt hij vaak op de counter, met ruimte. Daar zie je zijn kwaliteit, bijna wekelijks. Maar of hij dat bij Feyenoord uiteindelijk ook week in week uit kan laten zien, dat vraag ik me af." Boussaboun denkt dat Azarkan in een dominante ploeg juist tot zijn recht komt. "Hij kan in de kleine ruimtes heel goed uit de voeten."

Azarkan kwam dit seizoen in twaalf officiële wedstrijden in actie voor Excelsior, waarin hij goed was voor drie treffers en vijf assists. Of hij na dit seizoen klaar is voor Feyenoord zal moeten blijken, zo zegt Boussaboun. "Ik zie wel een speler die je erbij kan hebben in de wedstrijd waarin je het moeilijk hebt en juist iemand nodig hebt die in de kleine ruimtes kan voetballen. Die zijn er nu nauwelijks. Wålemark heeft ruimte nodig en Alireza ook. De enige die het wel kan, is Dilrosun."

Had Feyenoord Marouan Azarkan erbij moeten houden dit seizoen?

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties