Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bowolar! Neommebo? (Deel 1)

Laatste update:

'Moet je horen Tatjana', klinkt het ergens in een riante villa in het Rijk van Nijmegen, 'het DNA van een mammoet is vrijwel in zijn geheel gereconstrueerd'. Enigszins teleurgesteld en verward kijkt Tatjana Simic naar haar, inmiddels ex-vriend, Marcel Boekhoorn, die haar tegen alle verwachtingen in niet vraagt of ze naar Milaan wil om te shoppen. 'Mars', klinkt het nogal teleurgesteld, 'wat wil je dat ik nu zeg?'. 'Dat ik het jammer vind dat ik er nooit een in levende lijven heb gezien?'. 'Ja, dat is exact wat ik verwacht dat jij en vele andere mensen over de hele wereld zullen zeggen', aldus de razend enthousiaste Boekhoorn. Hij schakelt vrijwel meteen zijn grote netwerk in, om voor hem een speciaal team samen te stellen, die moeten onderzoeken of het mogelijk is om via het gereconstrueerde DNA-materiaal een levende mammoet te creëren.

Marcel Boekhoorn, is een ras opportunist, en zag zijn kans schoon een sensatie te creëren. De mammoet moest mensen van over de hele wereld naar zijn dierentuin, Burgers Zoo, trekken. Dit voorbeeld is slechts een kleine greep uit zijn opportunistische praktijken, die overigens in negen van de tien gevallen zeer winstgevend en vermogen creërend zijn. Zo heeft hij in het verleden de vaders van de teamgenoten van zijn zoontje duizenden euro's zwaarder gemaakt, middels het investeren met een door de vaders zelf beschikbaar gesteld budget. En opvallend genoeg komt zijn opportunisme ook naar voren in de naam van zijn eerste vennootschap, 'Bowolar', oftewel 'Boekhoorn Wordt Lachend Rijk'. Niet voor niets staat de succesvolle ondernemer, die ook bekend staat om zijn saneer kwaliteiten, dus genoteerd voor ruim één miljard euro.

Velen van jullie zullen Boekhoorn van naam kennen en weten dat hij, overigens net als ik en vele met mij, een zeer groot NEC hart heeft. Welke richting dit artikel opgaat kan voor jullie niet helemaal helder zijn, maar hier komen jullie in het vervolg hierop, dat binnen enkele dagen online staat, achter. Datgene dat ik wil duidelijk maken is te lang om binnen één artikel te doen. Dit eerste gedeelte, fungeert daarom voornamelijk als inleiding en het tweede deel zal veel meer en vrijwel in zijn geheel voetbal georiënteerd zijn. Mijn kanttekeningen, positieve en negatieve kritiek op de wijze waarop Boekhoorn en NEC samengaan zal in het tweede deel de kern vormen.

NEC

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties