Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boymans: 'Het gaat beter sinds ik single ben'

Laatste update:

"Je mag dit wel zien als mijn echte doorbraak", zegt Boymans, 25 jaar, zaterdag in de kranten van De Persdienst. "Sinds ik vrijgezel ben, is het voetballend stukken beter gegaan. Ik wil niet zeggen dat het daaraan ligt of zo, maar die vrijheid doet me wel ontzettend goed. Als je single bent, ontwikkel je je sneller als persoon."

Boymans is op zichzelf aangewezen en moet het op eigen houtje zien te redden. Dat is wellicht ook de reden dat hij zich nu beter voelt in een vreemde stad. "Nu probeer ik hier een leven op te bouwen." Boymans scoorde er vorig seizoen op los voor Willem II, dat dankzij zijn 27 treffers naar de Eredivisie promoveerde. De aanvaller ondertekende daarna een vierjarig contract met FC Utrecht.

Wordt Ruud Boymans topscorer van de Eredivisie?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
15
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties