Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boze fans van Newcastle United verlaten stadion zaterdag na 69 minuten

Laatste update:

De NUST heeft voorgesteld om de thuiswedstrijd van zaterdag tegen Cardiff City na 69 minuten te laten voor wat het is. In 1969 wonnen the Magpies voor het laatst een prijs, de voorloper van de UEFA Cup en Europa League: de Inter Cities Fairs Cup. "We maken ons ernstig zorgen over de richting die de club opgaat, zowel binnen als buiten de lijnen. Het merendeel van de fans is boos en gefrustreerd, maar ook verdeeld over wat te doen om positieve invloed uit te oefenen op Mike Ashley (eigenaar, red.) en degenen die de club runnen", zo luidt het statement.

Manager Alan Pardew kreeg in maart een schorsing van zeven duels, na een kopstoot jegens David Meyler van Hull City. Tijdens diens absentie werd de sportieve malaise ingezet en het is maar de vraag of hij komend seizoen nog voor de selectie staat. Pardew zelf weigert te vertrekken. "Dit is een van de mooiste banen van het land. Dit ga ik niet zomaar opgeven. Ik blijf vechten tot het einde." Cardiff City is de nummer laatst van de Premier League en moet winnen om degradatie af te wenden.

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties