Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Boze' Onana: 'Van der Sar zei: je bent nog een baby!'

Laatste update:

Jasper Cillessen was de onbetwiste eerste keus en nadat hij verkocht was aan Barcelona, werd Tim Krul op huurbasis overgenomen van Newcastle United waardoor het toekomstperspectief er voor Onana alleen maar troebeler op werd. "Toen ik aan het begin van het seizoen met Edwin van der Sar (algemeen directeur, red.) sprak, was ik een beetje boos, ongeduldig. Hij zei: 'André, wees geduldig, je bent nog erg, erg jong voor een doelman. Toen ik in het eerste in de basis stond, was ik 23. Je bent pas 20, niet eens 21. Je bent nog een baby!'", aldus de Kameroener.

De cijfers van André Onana van dit seizoen.

"Ik zei: 'Oh, come on! Dit is Ajax! Ik ben hier gekomen omdat Ajax graag met jeugd werkt, hoewel dat met keepers niet altijd opgaat. Maar Van der Sar had gelijk", gaat Onana verder. De enkelvoudig A-international greep zijn kans zegt dat hij bij Ajax onder meer heeft geleerd dat hij ver voor zijn doel moet staan om aanspeelbaar te blijven: "In dit Ajax moet je het strafschopgebied verlaten omdat er anders een te groot gat ontstaat met de verdediging. Het makkelijkste is natuurlijk om op de doellijn te blijven staan, maar de moderne keeper moet kunnen meevoetballen."

"Van der Sar heeft mij veel geleerd. Ik ben altijd blij als hij op de training meedoet. Hij kan ons altijd wel wat goeds laten zien. En je weet: hij was heel lang de keeper van Manchester United, dus misschien heeft hij nog een goede tip voor de finale", knipoogt Onana, die zelf echter ook wel weet waar het gevaar van Man United ligt: "We moeten oppassen voor hun snelheid. Met name voor Marcus Rashford; hij is een erg goede afmaker." Onana kan woensdag zijn 46e wedstrijd in het eerste elftal van Ajax spelen.

Is Ajax het plafond voor André Onana, denk je?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
11
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
18
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties