Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bozeník gelinkt aan Excelsior: 'Hij moet hoe dan ook gaan spelen'

Laatste update:

Bozeník kreeg zondag tegen Fortuna Sittard (2-0 winst) de kans in de punt van de aanval. Hij liet diverse kansen liggen om tot scoren te komen. "Het is nog niet goed genoeg", zo luidt het oordeel van Baan, die van 1998 tot 2003 aan het roer stond in De Kuip, bij FC Rijnmond. "Hij moet leren hoe hij tegen bepaalde verdedigers moet spelen. Bozeník moet volgend jaar hoe dan ook gaan spelen."

Wanneer Baan gevraagd wordt aan welke club Feyenoord Bozeník het beste kan verhuren, hoeft hij niet lang na te denken: "Excelsior", aldus Baan. "Als hij niet gaat voetballen, dan ben je hem over één à twee jaar 'kwijt'. Laat hem spelen en ervaring opdoen. En dan haal je hem terug." Volgens Baan doet Excelsior volgend seizoen weer mee in de top van de Keuken Kampioen Divisie en daar kan Bozeník volgens hem een bijdrage aan leveren.

Of Excelsior een te laag niveau is voor Bozeník? "Als je hem bijvoorbeeld naar RKC laat gaan, weet je dan zeker of Bozeník dan gaat spelen? Bij Excelsior kun je daar invloed op hebben, afhankelijk wie daar de trainer is", aldus Baan. Bozeník kwam in januari vorig jaar voor vier miljoen euro over van MSK Zilina. Zijn contract in De Kuip loopt door tot medio 2024.

Feyenoord moet Robert Bozeník volgend seizoen verhuren

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
4
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
12
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties