Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Braaf verlaat Manchester City en vergroot Nederlands contingent in Serie A'

Laatste update:

Udinese zou volgens verschillende buitenlandse media acht tot twaalf miljoen euro overhebben voor Braaf. De jonge Nederlander vertrekt echter met een huurdeal zonder optie tot koop richting de Italiaanse middenmoter, mits de medische keuring geen problemen aan het licht brengt. Mocht Braaf in de toekomst definitief vertrekken bij Manchester City, dan wil de Engelse koploper bovengenoemde krant wel een doorverkooppercentage realiseren. De verwachting is dat de huurdeal met Udinese op korte termijn wordt afgerond.

'Nieuwe ontsnappingsroute voor Jayden Braaf (18) bij Manchester City'

Het Nederlandse talent kan Manchester City inruilen voor de Bundesliga.Lees artikel

Braaf wordt al langere tijd gevolgd door clubs uit het buitenland. Kicker meldde begin januari dat zowel Borussia Dortmund als het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz in de markt was voor het talent van Manchester City. Udinese, dat met Bram Nuytinck, Thomas Ouwejan en Marvin Zeegelaar al over drie Nederlandse spelers beschikt, lijkt nu echter de beste papieren te hebben om Braaf binnen te halen. Een tijdelijk vertrek van de flankspeler bij the Citizens lijkt momenteel de beste oplossing te zijn voor alle betrokken partijen.

De Daily Mail schreef onlangs dat er frictie zou zijn ontstaan tussen Manchester City en Braaf. De bij de Engelse grootmacht met Jadon Sancho vergeleken buitenspeler kreeg onlangs een aanbieding om zijn verbintenis open te breken. Dat Braaf niet op deze aanbieding besloot in te gaan, heeft voor interne spanningen gezorgd. Ondanks dat hij volledig fit is, behoort hij de laatste tijd niet tot de wedstrijdselectie van Manchester City Onder-23. Er bestond tevens de verwachting bij Braaf dat hij dit seizoen op regelmatige basis zou meetrainen met de hoofdmacht, maar ook die kansen zijn de laatste tijd geslonken. Al met al heeft de jeugdinternational daardoor het gevoel gekregen dat de kansen bij Manchester City beperkt zijn, waardoor hij zijn zinnen had gezet op een winterse transfer.

Manchester City haalde Braaf in de zomer van 2018 uit de jeugdopleiding van PSV en de voorbije jaren speelde hij in de Onder-18, Onder-19 (het Youth League-team) en de Onder-23. Eerder maakte Braaf ook deel uit van de jeugdopleiding van Ajax en de Amsterdamse club was twee jaar geleden net als Manchester United, Chelsea, Bayern München, West Ham United, Swansea City en Aston Villa geïnteresseerd toen hij bij PSV vertrok. Er zouden onlang ook gesprekken zijn geweest over een mogelijke terugkeer in Nederland. Braaf echter lijkt klaar voor een vervolg van zijn nog prille loopbaan in de Serie A.

Zie jij Jayden Braaf ooit doorbreken bij Manchester City?

Meer nieuws

Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
3
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
7
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
29
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties