Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Braafheid spreekt voorkeur uit en wacht rustig af

Laatste update:

Braafheid zegt tegen FOX Sports dat hij geduld heeft met het kiezen van een nieuwe werkgever. "Natuurlijk hoop je dat er sneller wat op je pad komt, maar je moet reëel blijven. Ik ben 33 jaar oud, het laatste seizoen heb ik niet meer dan vijf à zes wedstrijden gespeeld. Dan raak je uit beeld, dan zijn clubs niet zo happig en heb je geduld nodig. Ik wacht dat rustig af."

"Ik houd alle opties open, ik houd mijn conditie hier op peil en wat later gebeurt, is iets voor later. Ik wil zo snel mogelijk fit worden en daar concentreer ik me op", aldus de back. Trainer Erik ten Hag geeft aan dat hij Braafheid er best graag bij zou houden in Utrecht. "Het is een speler met extra kwaliteiten, hij zou zeker bijdragen aan een sterker FC Utrecht", aldus de coach bij FOX Sports. Braafheid zegt het liefst op het allerhoogste niveau te blijven voetballen, één van de grootste vijf competities. "Maar alles daarbuiten, als het op een goed niveau is en alles goed geregeld is, dan sta ik daar ook voor open."

Denk je dat Edson Braafheid en FC Utrecht elkaar uiteindelijk vinden?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
7
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
11
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties