Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Braafheid verlaat FC Utrecht per direct voor nieuw leven in Amerika

Laatste update:

"Mijn gezin is heel belangrijk voor me, dat is nu nogmaals gebleken tijdens de feestdagen. Samen met mijn Amerikaanse vrouw en kinderen verhuis ik definitief naar Amerika en wil ik de tijd nemen om tot een definitieve beslissing te komen over mijn voetballoopbaan", vertelt Braafheid via de officiële kanalen van FC Utrecht.

"Het gevoel speelde al langer door mijn hoofd. Dit, in combinatie met het geringe aantal speelminuten, heeft me doen besluiten mijn contract te laten ontbinden." Braafheid speelde tussen 2003 en 2007 al 82 keer voor Utrecht en keerde in de zomer van 2016 terug bij de Domstedelingen. In zijn tweede periode kwam hij tot 25 officiële duels in de hoofdmacht.

Na zijn vertrek bij Utrecht in 2007 speelde Braafheid achtereenvolgens voor FC Twente, Bayern München, Celtic, TSG Hoffenheim en Lazio. Braafheid kwam in totaal tien keer uit voor het Nederlands elftal en speelde als invaller mee in de verloren WK-finale tegen Spanje in 2010.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
4
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
10
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties