Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Braber schiet Willem II in slotfase naar winst op NAC

Laatste update:

Braber zei twee weken geleden nog dat hij Breda mijdt, deze dagen. Al zijn vrienden hebben een seizoenkaart bij NAC en hij is in het verleden regelmatig met ze meegegaan om een biertje te drinken in het Rat Verlegh Stadion. "Als ik tegen NAC scoor, krijg ik ruzie met ze", merkte de middenvelder op. Vrijdagavond besliste hij de streekderby echter als in een jongensboek in de blessuretijd en dat was niet onverdiend te noemen voor Willem II. Het begon spetterend voor eigen publiek en als het wat meer geluk had gehad in de afronding, had het NAC al voor rust op een onoverbrugbare achterstand kunnen zetten.

De eerste serieuze kans ging er al meteen in, na dertien minuten: Sahar vertrok op randje buitenspel uit de rug van Isak Ssewankambo en nam een uitstekende pass van Jordens Peters aan. Daarna schoot hij door de benen van Jelle ten Rouwelaar raak: 1-0. De doelman voorkwam daarna tot driemaal toe een tweede Tilburgse goal. Eerst tikte hij met een duik een kopbal van Braber weg, na goed voorbereidend werk van Jerson Cabral. Daarna keerde Ten Rouwelaar ook een afstandsschot van diezelfde Braber en had hij ook een antwoord in huis op een poging van dichterbij van Samuel Armenteros.

Die werd met een prima steekbal bediend door Robbie Haemhouts, maar schoot vervolgens op de voeten van de NAC-keeper. Na het eerste half uur ging de Tilburgse storm wat liggen en kroop NAC meer uit de schulp: Adnane Tighadouini raakte de paal en een paar minuten voor rust viel de belangrijke 1-1 alsnog: Matic veroverde de bal net over de middenlijn, stoomde op en besloot maar eens uit te halen. De bal vloog laag binnen in de rechterhoek en bracht NAC terug in de wedstrijd. De bezoekers kregen in het eerste kwartier na rust meer kansen en konden de voorsprong pakken, maar verzuimden dat ook werkelijk te doen.

Tighadouini schoot een keer naast en liet later ook met het hoofd na de tweede aan te tekenen. Willem II wist even niet hoe het de grip op de wedstrijd kon hervinden en de 1-2 hing in de lucht. Even herpakten de Tricolores zich en draaide Stijn Wuytens een vrije trap gevaarlijk in, maar Ten Rouwelaar kwam ertussen. De wedstrijd kabbelde maar voort in de tweede helft en het Willem II-publiek verlangde naar het goede, aanvallende voetbal uit het eerste kwartier. Dat kwam niet meer terug, maar Braber werd wel de absolute held van de avond door in blessuretijd de 2-1 binnen te schieten.

-
De zege kwam Willem II toe tegen NAC

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties