Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brands: 'Er is serieuze belangstelling van hele grote clubs voor Depay'

Laatste update:

"Er is serieuze belangstelling van hele grote clubs", erkende technisch manager Marcel Brands in gesprek met de NOS. "Als het tot een deal komt, moet hij de keuze maken. Dan is het aan ons om er met zo'n club uit te komen." Depay ondertekende vorig jaar zomer, na het WK in Brazilië, een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2018.

De media probeerden Depay zaterdagavond te verleiden tot een uitspraak over komend seizoen, maar daar waagde de topscorer van de Eredivisie zich niet aan. "Champions League is natuurlijk iets waarvan iedereen droomt. Ik ga feestvieren", grijnste hij.

Denk jij dat Memphis Depay aan zijn laatste seizoen bij PSV bezig is?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
19
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties