Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brands: 'Er wordt geïnformeerd, maar het is een beetje makelaarsgedoe'

Laatste update:

Voor spelers als Jetro Willems en Luciano Narsingh is er nog geen concrete interesse. 'Makelaarsgedoe' noemt Brands het. "Er wordt geïnformeerd, maar het is een beetje makelaarsgedoe. Bij mij is het serieus als een club concreet contact opneemt en dat is op dit moment niet aan de orde. Stilte voor de storm? Ik hoop dat het stil blijft. Die storm hoeft van mij niet te komen."

Luuk de Jong verwacht daarentegen dat Brands de komende weken nog het een en ander voor zijn kiezen zal krijgen. "Ik denk dat er nog veel zal gebeuren wat dat betreft. Dat weet iedereen", zo geeft de aanvaller aan de regionale omroep te kennen. "De club is er druk mee bezig. Ik heb er alle vertrouwen in dat het Marcel Brands en Toon Gerbrands gaat lukken."

Phillip Cocu is blij met de komst van Jurjus en Schwaab. Laatstgenoemde stond al langer op de scoutinglijst. "Hij heeft al zeven jaar in de Bundesliga gespeeld en heeft dus de nodige bagage", vertelt de oefenmeester aan Voetbal International. "Dat is ook een van de redenen waarom we bij hem zijn uitgekomen."

Denk jij dat Jetro Willems komend seizoen voor PSV uitkomt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties