Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Brands heeft beste papieren om voor 33 miljoen zaken te doen met United'

Laatste update:

De Portugese trainer van the Red Devils kan verder ook beschikken over Phil Jones, Eric Bailly, Chris Smalling en Victor Lindelöf, waardoor er in ieder geval één verdediger moet worden verkocht om ruimte te maken voor een nieuwkomer. Olympique Lyon heeft onlangs wel geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Lindelöf, maar kreeg toen te horen dat de Zweed, die pas een jaar op Old Trafford actief is, niet mag vertrekken.

Dat geldt niet voor Rojo, die in 2014 voor twintig miljoen euro werd opgehaald bij Sporting Portugal en er sindsdien nooit in is geslaagd om uit te groeien tot een onbetwiste basisspeler. De Argentijnse WK-ganger is inmiddels weer terug van zijn vakantie, maar is niet mee op de Amerikaanse voorbereidingstour van zijn club om in Manchester over zijn toekomst te praten. De 28-jarige verdediger kan ook al op de belangstelling van een aantal clubs uit de Premier League rekenen, aangezien Everton en Wolverhampton Wanderers zouden azen op zijn komst.

The Toffees van technisch directeur Marcel Brands hebben daarbij volgens bovengenoemde Britse tabloids de beste papieren in handen. Trainer Marco Silva kent Rojo nog van hun gezamenlijke tijd in Lissabon en weet waar de kwaliteiten van de verdediger liggen, die op Goodison Park de linkerschakel van een driemansdefensie moet gaan worden. Het enige obstakel kan de vraagprijs van Manchester United nog vormen, aangezien de nummer twee van het afgelopen Premier League-seizoen ruim 33 miljoen euro wil zien voor Rojo. Het contract van de 59-voudig international loopt nog door tot medio 2021, inclusief een optie voor een extra seizoen.

Vind jij dat Marcos Rojo 33 miljoen euro waard is?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
2
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
18
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties